Behandelingen

‘EEN GEZOND GEBIT IS EEN KOSTBAAR BEZIT’

Verruimde openingstijden

Ook kunt u op de avonden bij mij terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zie ik u graag op een avond. Vraag naar de mogelijkheden.

Goede communicatie met uw tandarts of verwijzer

Samen staan we sterk. Dit geld ook voor de samenwerking tussen (mond)zorgprofessionals. Door goed te communiceren, overleggen en onze eigen perspectieven te delen kunnen we de behandeling van de patiënt zo effectief mogelijk maken.

Dé Mondhygiëniste van Amersfoort

Kwaliteit geregistreerde Mondhygiëniste

Door lid te zijn bij het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten zorg ik ervoor dat ik blijf investeren in de kwaliteit van mijn behandelingen.

Tanden Bleken Amersfoort

Heeft u last van een verkleurd gebit? Of zou u gewoon graag nóg wittere tanden willen hebben? Steeds meer mensen laten tegenwoordig hun tanden bleken. Bent u op zoek naar de beste manier om uw lach te laten stralen? Laat uw tanden bleken bij Mondhygiënepraktijk Amersfoort!


Mondhygiënist

Mondhygiënist en implantaten

Heeft u implantaten? Dan is een bezoek aan de mondhygiënist juist belangrijk! Als dé mondhygiënist in Amersfoort zorgen we er namelijk voor dat uw implantaten goed blijven zitten. Maar hoe werkt dit dan precies? Het is uiterst belangrijk om ontstekingen te voorkomen.

Wanneer in dit geval een ontsteking optreedt, zal deze namelijk richting het bot gaan! Hierdoor kan het tandbeen terugtrekken, wat leidt tot een losgeraakt of afgestoten implantaat. Met een regelmatig bezoek aan de mondhygiënist zou u dit kunnen voorkomen. Hierbij bent u zeker van een optimale mondverzorging en hoeft u zich niet druk te maken over eventuele ontstekingen. Mits uw mond natuurlijk zelf ook goed verzorgd! Heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!


mondhygieniste amersfoort

Oog op preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Het is verstandig al op jonge leeftijd regelmatig een mondhygiëniste te bezoeken.

Angstig

Aan kinderen en volwassenen met angst voor de tandarts wordt speciaal aandacht besteed. Mijn streven is dat dan ook iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij mij in de stoel.


Gratis tandvleesconsult, speciale kortingen of weggeefacties

Eens in de zoveel tijd plan ik een dag waarbij ik bepaalde behandelingen gratis verricht. Volg mij op social media voor de speciale kortingen en weggeefacties.

mondhygieniste amersfoort

Tarieven voor de behandelingen

De kosten van de tandheelkundige behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) en zijn voor iedereen gelijk. U kunt op de site van de NZA deze tarieven vinden. Na het eerste bezoek en de vervolgevaluaties zal ik u zo goed mogelijk een indicatie geven van de te verwachten kosten van de voorgestelde vervolgbehandeling. Deze zijn gebaseerd op de bevindingen bij het eerste bezoek of de vervolgmetingen. Heeft u hier vragen over dan kunt u contact met mij opnemen.

Bij Mondhygiënepraktijk Amersfoort doen we graag iets extra’s voor de patiënten. Zo wordt eens in de zoveel tijd een dag ingepland waarop bepaalde behandelingen gratis worden uitgevoerd. Profiteren van een gratis tandvleesconsult, speciale kortingen en weggeef acties? Volg de praktijk op social media en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen!


verzekering

Wat wordt door de verzekering vergoed?

Of uw behandeling volledig wordt vergoed, is afhankelijk van de zorgverzekering die u heeft afgesloten. Bent u ouder dan 18 jaar? In dat geval dient u naast uw basisverzekering aanvullend tandheelkundig verzekerd te zijn voor een (volledige) vergoeding. U bent dan gedekt volgens de polisvoorwaarden van uw verzekering. Controleer dit altijd eerst voor de zekerheid, zo voorkomt u verrassingen! In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk een machtiging aan te vragen bij de zorgverzekering, zodat de mondzorg onder de basisverzekering wordt vergoed. Neem voor meer informatie contact op.

Kinderen onder de 18 jaar zijn automatisch verzekerd en kunnen dus altijd gratis behandeld worden. Geen reden dus om uw kinderen niet mee te nemen! Hoe eerder u uw kinderen kennis laat maken met de mondhygiënist, hoe meer profijt ze hier uit kunnen halen in de toekomst. Een kleinere kans op gaatjes voor nu en in de toekomst. Én u hoeft geen extra oppas te regelen wanneer u een bezoek brengt aan uw mondhygiënist in Amersfoort. Handig toch!

Haalt u onverhoopt uw afspraak niet en bent u te laat met afmelden? In dat geval krijgt u de factuur helaas niet vergoed door de verzekering.