Over mij

MIJN NAAM IS HILA, HILA BAWARY

Mijn naam is Hila Bawary. Ik ben in 2018 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Hanzehogeschool te Groningen. Naast het studeren ben ik werkzaam geweest in de praktijk als tandartsassistente en doorgaans als preventie assistente. Na het afstuderen heb in verschillende praktijken gewerkt als mondhygiëniste in Assen, Groningen en Apeldoorn. Momenteel ben ik werkzaam in Amersfoort en Blaricum. Ik ben geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten (KRM) en ingeschreven bij de Nederlandse vereniging voor mondhygiënisten (NVM). Ik streef naar de beste zorg voor mijn patiënten en daarom vind ik het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de mondzorg. Daarom ben ik door gaan studeren tot gezondheidswetenschapper. In 2022 ben ik afgestudeerd van de masterstudie gezondheidswetenschappen, Health Sciences aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Deze masterstudie heeft mij meer inzicht gegeven van de rol van wetenschap in de gezondheidszorg. Dit heeft een bijdrage geleverd in mijn ontwikkeling als mens en zorgprofessional. 

Feedback en klachtenregeling

Ik hoor graag hoe u het bezoek bij mij ervaart. Uw terugkoppeling zie ik als een kans om mijn dienstenverlening te verbeteren. Laat een recensie achter op Zorgkaart Nederland of mail mij uw ervaring. De patiënt staat bij mij centraal. Er kunnen zich onverhoopt situaties voordoen waarover u niet geheel tevreden bent. U kunt gerust met mij contact opnemen, waarbij we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Indien we samen geen oplossing kunnen vinden voor uw klacht, verwijzen ik u naar de NVM patiëntenfolder klachtenregeling.

WERK BUITEN DE PRAKTIJK

Naast het werken als mondhygiëniste in de praktijk ben ik beschikbaar om een college te geven aan verschillende doelgroepen. Elk doelgroep heeft zo zijn eigen redenen om meer informatie te krijgen over hun mondzorg. Van kinderen op de basisschool en de middelbare school tot aan leden van een sportvereninging of inwoners van een tehuis, voor elk doelgroep zijn er specifieke onderwerpen die zich relateren aan de mondzorg. Ook raad ik aan interesse te uiten door werknemers in de zorg. Zo denk ik dat ik een goede bijdrage kan leveren aan het werk van de (wijk)verpleegkundige.

KOSTEN

Voor het voorbereiden, plannen en uitvoeren van een les moet enige tijd worden vrijgemaakt in de planning. Dit betekent uiteraard dat er kosten verbonden zijn aan het geven van voorlichting. Deze kosten zijn afhankelijk van de specifieke doelgroep, de grootte van de doelgroep, de intensiviteit, de hulpvraag en de plaats van bestemming. Er zijn projecten als ‘Houdt uw mond gezond’ van het Ivoren Kruis. Indien u geen budget heeft kunt u mij toch benaderen voor het geven van een les over de mondzorg bij een specifieke groep. Ik zou in samenwerking met het Ivoren kruis de les gratis kunnen verzorgen. Indien u hier vragen over heeft, kunt u telefonisch of via de mail contact opnemen.